Al menú de la web tens el botó participa, aquí podràs crear el teu perfil, i donar-te d’alta a tots els reptes que vulguis participar. Un cop registrat, t’assignarem un dorsal que podràs descarregar des del teu perfil. El necessitaràs per fer cadascun dels reptes i si penges a les xarxes el teu dorsal entraràs a moltespromocions!
Un cop registrat al repte, tindràs accés a l’espai del teu perfil on trobaràs una secció anomenada “REPTES”. Allà podràs anotar el teu progrés.
Els 5 reptes o les que puguis fer, s’han de completar dins de la setmana del 20 al 27 de juny. No necessàriament has de fer els reptes de cop, sinó que també pots completar-los per parts afegint el tem temps i la distància recorreguda dins arribar al 100% del repte.
Sí! Això vol dir que estàs en forma! ;) Però no hi ha cap bonificació per portar-ho a terme. Les classificacions seran generals i sumen els temps que s’hagin anat fent a cadascun dels reptes.
Cada col.laborador sorteja productes/oserveis de la seva modalitat. Farem sortejos tant per guanyadors com per participants. Tota aquesta informativ es reflexarà als nostres canals socials d’¡INSTAGRAM @juanitasvilanova i FACEBOOK @juanitasvng

ORGANITZADORS
&
COL·LABORADORS

ATLETESVIANOVA
COTAZERO
EVASION
HOBBYSPORT
LA TALAYA
LA TALAYA
LLAGUTS
S.A.T. BIKE
TEMPS DE LLEURE
TRAIL VNG
TRANSTRIATLON
UNIÓ CICLISTA VILANOVA
WAVE ADICT
ROCROI